Primary tabs

Aplikacioni Tirana Ime, 2016-2020

Statistika mbi raportimet e kryera në aplikacionin Tirana ime sipas kategorive të raportimit prej 5 Janar 2016 kur dhe ka dalë live si app deri 24 Nëntor 2020

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit452.58 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaNov 24, 2020