Primary tabs

Aktivitete të realizuara rinore dhe kulturore, 2016-2019

Aktivitete rinore dhe kulturore të realizuara nga Drejtoria e Rinise me frekuencë vjetore dhe tremujore .Viti 2016 është raportuar tremujori IV 2016. Ndërsa për 2017-2019 të dhënat janë raportuar vjetore. Për vitin 2017-2019 subjektet aplikues dhe aplikues profesionist/te rinj nuk janë raportuar.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit10.79 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 28, 2020