Primary tabs

Aktivitete të realizuara nga APR në natyrë dhe pjesëmarrja

Të dhëna mbi aktivitetet e realizuara nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Këto janë aktivitete të organizuara në natyrë, kryesisht në Parkun e Liqenit, Parkun Rinia, Instalacionin Reja etj. Si rrjedhim, edhe numri i pjesëmarrësve është i llogaritur me përafërsi.

Te dhena dhe burime

FieldValue
Publisher
Data e modifikimit
2019-05-10
Data e publikimit
2019-01-25
Frequency
Monthly
Identifikuesi
f80cf3ed-9361-4bbb-bb40-ad1dd5be4af8
Language
Albanian (Albania)
License
Public Access Level
Public