Primary tabs

Aktivitete artistike dhe kulturore, 2018-2019

Të dhëna vjetore mbi aktivitetet artistike dhe kulturore të realizuar në Tiranë raportuara nga Drejtoria e Artit dhe kulturës. Shpjegojme se në qelizat N/A janë në vlera Zero.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit14.81 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 03, 2020