Transporti rrugor

Primary tabs

Te dhena mbi transportin, infrastrukturen rrugore dhe trafikun ne qytetin e Tiranes.

Te dhena dhe burime

Te dhena mbi fashikullin

Keto fusha jane ne perputhje me DCAT,nje fjalor RDF projektuar per te lehtesuar nderveprimin midis katalogeve te te dhenave te publikuara ne WEB . Keto fusha jane gjithashtu ne perputhje me Common Core metadata
FushaVlera
Data e modifikimit
2018-03-05
Data e publikimit
2017-04-10
Identifikuesi
d7f8c7b4-ed04-4e27-8a8a-10a7d31edfe2
License
Public Access Level
Public